sábado, febrero 19, 2011

Cicle cultural 2011 d'ASINDA

La mía collacia Mª Lluïsa unvíame la información darréu que vos deixu pur si en Febreiru y 23 tais en Barcelona.

L'Associació per a la Integració de Dades i Buidatges en Genealogia i Ciències Afins, ASINDA, (http://www.asinda.entitatsbcn.net/) us convida al cicle de conferències i activitats culturals que ha programat per aquest any de les quals us anirem informant.


Segona conferència Dimecres, 23 de febrer 2011. Conferència sobre "Armoria medieval de la noblesa europea del s XIX . Capítol del Toisó d'Or a la Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia", a càrrec d'Agustí Esteve i Orozco de Nájar, coordinador del Cerclè Català d'Estudis Heràldics i Nobiliaris.


Lloc: C/Avinyó, 19 pral. de Barcelona, al local de l'Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore. Hora: 20:00 hores.


Continuem amb aquesta segona conferència el Cicle Cultural d'ASINDA, que en col.laboració amb el Centre d'Investigació i Documentació Medieval de Catalunya i per aquest 2011, hem preparat per als nostres socis, amics i simpatitzants.

http://www.asinda.entitatsbcn.net/Noticia_detall_1/_WbG8NZvDIQS5MerT__xm6vqflODECxQnzdNQvBbDLZr1VtHnoAuBtYYXxu77_sbn

No hay comentarios:

Pregón del I Encuentro de Cultura Tradicional "Valle de Gordón"

La Pola de Gordón, 14 de mayo de 2022 Buenas tardes: Es para mí un gran honor pregonar este I Encuentro de Cultura Tradicional “Valle de...