lunes, noviembre 05, 2007

Llibros en llïonés

Dalgunos collacios que tán na diáspora entruganme onde puen mercare llibros escritos en llïonés ou subre Llión.

La miyor elleición pa min ye visitare la páxina gueb de la Llibrería Artemis www.artemisleon.com, tien una mui buena colleición de llibros en castiellan subre temas llïonesas y de llibros en llingua llïonesa.

Si nun alcontrades el llibru que vos interesa, contautades cun eillos purque puen consegilu, mesmu si el llibru tá agotau buscanlu en llibrerias de vieyu.

¡¡¡Bonas lleuturas pa tos!!!

3 comentarios:

Eduard Abelenda i Puigvert dijo...

Gràcies. Fins i tot en altres ciutats de l'Estat Espanyol és difícil de trobar llibres en altres llengües peninsulars. Internet ens hi ajuda. Fins aviat!

llenguaddicta dijo...

Hola, Xana. Sóc companya de classe de l'Eduard Abelenda, seguidor del teu blog i amant de les llengües, com jo. Vaig conèixer el teu espai a través del seu blog, i em va semblar molt interessant. Ets benvinguda al meu blog (sé que estimes les llengües minoritzades com fem nosaltres).

Salut i llarga vida a les llengües del món.

Xana dijo...

Gracias asgaya Eduard y llenguaddicta, ye mui importante pa mí tenere lleutores d'outros paises con llinguas minorizadas cumu la mía.

Préstame ambute lleeivos, la nuesa mutua comprensión amuesa bien que l'unicu que fai falta dafeichu pur pescanciare outra llingua ye la voluntá de facelu.

Bienvenios los dos al mieu blog. Podedes tare ciertos qu'en los vuesos siéntume cumu na mía ca.

Salú ya llinguas y a sigire col trabayu bien feitu nel espardimientu de las nuesas llinguas respeutivas.

Pregón del I Encuentro de Cultura Tradicional "Valle de Gordón"

La Pola de Gordón, 14 de mayo de 2022 Buenas tardes: Es para mí un gran honor pregonar este I Encuentro de Cultura Tradicional “Valle de...