viernes, abril 29, 2011

L'etnològic y la cultura llïonesa

Los collacios del "Museu Etnològic de Barcelona" unvíanme información sobru dúas autividaes que van desendolcare el prósimu sábadu, Abril y 30, en collaboraición cunos collacios del Grupu d'Enografía Albentistate. Dambas autividaes tan dedicadas al patrimonnu llïonés calteníu pulos llïoneses qu'emigrorun a Catalunna.

El Museu Etnològic de Barcelona (Museu Etnològic de Barcelona, passeig de Santa Madrona 16-22. Parc de Montjuïc, BUS 55 a la porta del Museu) us convida a:

TALLER Patrimoni oral i educació dissabte 30 d'abril, d'11 a 1 del migdia

Conèixer i aprendre cançons, jocs i entreteniments per l’edat de 0-6, per l’escola i sobre tot per casa.
A càrrec de Carlos Santos, educador infantil, investigador i divulgador cultural lleonés.

En col·laboració amb el col·lectiu Albentistate.

Inscripció: 932 155 264 i reservesmeb@fusic.org
Preu d'inscripció: 3,50€. Menors de 16 any: gratuït
Places limitades


AUDICIÓ I PRESENTACIÓ dissabte 30 d'abril a les 12.30h del disc CANCIOS. Patrimoni oral del Regne de Lleó. Cançons per infants

L'any de treball del Museu Etnològic amb la comunitat lleonesa de Barcelona ha portat aquesta col·laboració: un recull de cançons tradicionals per infants, memòria de l'emigració.

El col·lectiu Albentistate fa de pal de paller per les persones que s'impliquen en aquestes tasques de recerca, manteniment i difusió del patrimoni oral del país llionés.

Les cançons de bressol i per infants són el contingut del disc i de la jornada Patrimoni i Educació, que anirà a càrrec d'en Carlos Santos, mestre d'educació infantil de Villoria del Órbigo.

Entrada gratuïta. Aforament limitat

No hay comentarios:

Pregón del I Encuentro de Cultura Tradicional "Valle de Gordón"

La Pola de Gordón, 14 de mayo de 2022 Buenas tardes: Es para mí un gran honor pregonar este I Encuentro de Cultura Tradicional “Valle de...