domingo, enero 31, 2010

La llengua catalana, convidada d'honor a la fira Expolangues 2010

Una buena nueva pa los mios collacios catalanes. Nun sabedes la envidia que vos tengu, hahaha.

La llengua catalana, convidada d'honor a la fira Expolangues 2010

La Fira Internacional d'Idiomes i Cultures Expolangues 2010 tindrà com a convidada d'honor la llengua catalana, que durà com a lema és “El català, la llengua de 10 milions d’europeus . La participació en aquesta fira estarà organitzada per l'Institut Ramon Llull i hi participaran la Xarxa Vives d'Universitats, el Govern d'Andorra, la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i de la Secretaria de Política Lingüística, el Govern de les Illes Balears, el Consell General dels Pirineus Orientals, la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull i la municipalitat de l'Alguer. Expolangues és un referent mundial en l'àmbit de l'educació i representa un punt de trobada de professionals, editorials i institucions implicades en l'ensenyament i l'aprenentatge de les llengües.

L'edició del 2010 tindrà lloc a París del 3 al 6 de febrer i comptarà amb més de 200 expositors que representen més de 60 llengües de 20 països diferents.
Entre els actes previstos, destaquem que el dia 6 de febrer es farà la conferència “El català, llengua de ciència”, a càrrec de Martí Domínguez, i presidida pel director general d’Universitats, Sr. Josep Ribas.
http://www.expolang ues.fr/indexEL. htm

No hay comentarios: