miércoles, mayo 27, 2009

Zamora ye llïonesa!!!

Vraeiramente, dalgún resultáu vase gueyandu, dimpués d'años d'unviare reutificaciones a los meyos de comunicación. El pasáu fin de selmana, nel "Periodic d'Andorra" falonun del ascensu'l Zamora de fúbol-sala a la división d'honor y nel artículu pué lleese "davant el desconcert lleonès".

Presta asgaya gueyare'l tratamientu de l'equipu zamoranu cumu ¡¡¡llïonés!!! ¿verdá?

Podedes alcontrare l'artículu na lligazón darreú y anque tá escritu en catalán tou cierta que cul interés presonal y un poucu d'atención podréis pescancialu ensin problemas.

http://www.elperiodicdandorra.com/default.asp?idpublicacio_PK=16&idioma=CAS&idnoticia_PK=615211&idseccio_PK=254&h=

Regalaivos!!!

El Butagaz cau i el Zamora, a Honor (4-2)El Butagaz Andorra va perdre ahir en la penúltima jornada de les fases per 4-2 contra el Zamora, que va certificar així l'ascens a la Divisió d'Honor.Xavier de la Rosa, amb la ment ja posada en la pròxima campanya, va provar de jugar amb Marimon com a porter jugador i l'equip tricolor va estar a punt d'aigualir la festa al líder del grup B en un partit molt igualat que es va decidir en els últims minuts. Carlos Alberto fer l'1-0 al minut 3 i Pipe el va ampliar al quart d'hora en el que semblava que seria un passeig del Zamora. Però el Butagaz també tenia ocasions, tot i que no acabava de materialitzar-les fins que Jorge va fer el 2-1 al minut 18 amb el qual es va arribar al descans. Cabinho va empatar al 22 , que va començar a posar-se nerviós. El Butagaz collava i va fallar diverses ocasions, sobretot una de Talin sol amb el porter que va suposar un contraatac materialitzat per Carlos Alberto. Ja al 39, en plena festa local, Pavesio va fer el 4-2.

No hay comentarios: